Optică Medicală Pitești

Optica medicala Pitesti - Clinica dr. Georgescu
Optica medicala Pitesti Rame Lentile
Optica medicala Rame, Lentile

Optica medicala in Pitesti.

Optica medicala Pitesti Clinica dr.Georgescu

Clinica dr.Georgescu din Pitesti are o echipa de profesionisti cu experienta in domeniul opticii. Oferim o gama variata de ochelari , lentile, rame de ochelari de calitate cu un raport foarte bun calitate pret. Clinica noastra de oftalmologie ofera servicii si informatii despre cele mai frecvente probleme de vedere, optica medicala si optometrie.

 

Rame pentru adulti

Personalul nostru bine instruit va sta la dispozitie pentru alegerea ramei de ochelari celei mai potrivite. Rama care va avantajeaza din punct de vedere al stilului si trasaturilor dumneavoastra va defineste imaginea si va subliniaza personalitatea.

Rame pentru copiii

Optica noastra va ofera o gama larga de rame si lentile pentru copii, special concepute pentru un confort si siguranta sporite in activitatile zilnice ale micilor pacienti (rezistenta la impact, protectie UV, soare, monitor,lumina artificiala etc.)

Lentile

Pentru o vedere cat mai buna si pentru confortul vizual este nevoie de protejarea suplimentara a ochilor cu lentile de calitate.

Lentilele cu proprietati speciale – lentilele progressive, heliomate sau cele special concepute pentru calculator asigura reducerea oboselii ochilor suprasolicitati de timpul petrecut in fata diverselor ecrane sau in lumina puternica a soarelui.

Lentilele de contact din materiale performante, foarte bine tolerate, au devenit o alternative confortabila si practica la portul ochelarilor, avand rol atat estetic cat si functional, de independenta fata de ochelari.

Aparatura optica medicala ochelari lentile

Montajul precis, computerizat, al lentilelor personalizate de inalta calitate, asigura confectionarea ochelarilor la standarde inalte pentru o vedere optima.

Preturile parcaticate de Optica medicala dr.Georgescu din Pitesti sunt preturi accesibile in functie de cerintele cumparatorului.

 

Va invitam sa vizitati centrul nostru de optica medicala din Pitesti pentru a alege o rama sau lentile de calitate.